Om prosjektet

 Møteplan

«Crossroads»

 

«Crossroads» er en møteplass for ungdom ( mellom 18-34) som jobber med å utvikle ideelle og kommersielle prosjekter som retter seg mot innvandrere i hele Oslo, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, eller andre mangfoldsfaktorer. Disse personene kan jobbe i alt fra vel etablerte større organisasjoner, til små og nye organisasjoner, eller personer som har gode ideer som de trenger hjelp og støtte til å utvikle videre. Møteplassen skal være åpen og inkluderende ovenfor alle som har et engasjement for å bidra til å sammen skape et inkluderende samfunn i Oslo.

Personer med gode ideer finner vi i alle type ulike miljøer og kulturelle bakgrunner, og de aller fleste innvandrergrupper har initiativer og prosjekter, gjerne på frivillig basis over mange år. Alle vi møter har felles utfordringer knyttet til å utvikle prosjektet slik at det blir bærekraftig over tid og det er det vi gjennom «Crossroads» ønsker å bidra til.

Hvordan ser programmet ut?

Hver samling har en varighet på 2 timer og hovedformålet er å få mest mulig tid til å snakke med hverandre, men enhver samling vil ha en 30 minutters innledning som skal oppleves som relevant og gjerne sette tonen for samlingen. Programmet vil være praktisk og det skal være mulig å ha kunnskap nok til å skrive en presentasjon av organisasjonen, en søknad, eller en forretningsplan etter gjennomført program.

 

Det vil være mulig å få individuell oppfølging for program deltagere, begrenset oppad til 3 møter per deltager. Tilbudet varer til 16. desember 2019.

 

Temaer som vil settes på agendaen i prosjektperioden: Prosjektutvikling- og ledelse, økonomi, ledelse, kommunikasjon, markedsføring og viktigheten av relevant nettverk.

 

Alle deltagere vil få et kursbevis ved minimum 80% oppmøte.


Prosjektleder: Hege Horsberg, daglig leder Fakkeltog.

Programmet er støttet av Oslo kommune og OPSAHL GRUPPEN.

Er du interessert i å være deltaker? ta kontakt med oss!

Våre støttespillere

00 47 951 64 356

00 47 485 04 405

Brugata1,0186 Oslo

  • Svart Linkedin Ikon
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

ORG.NR:     919 674 113

© 2023 by Khatar. Proudly created with Wix.com

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV